5 augustus

ds. Rien Erkelens
ds. Marino Camarasa, Avondmaal

OECUMENISCHE VESPER KWADIJK

Oecumene verbindt mensen met verschillend geloof met elkaar. Zondagmiddag 14 oktober 2018 wordt in het kerkje van Kwadijk een Oecumenische Vesper gehouden olv. dirigente Eva Kors, organist Martin Sikkema, violist Gerard Vlaanderen, fluitiste Anja Meintjes en ds. Hans Reedijk.

Wat is een versper? Vesper, betekent letterlijk Avond. In de vroeg-christelijke kerk begon men ermee. Een vesper wordt meestal gehouden als het buiten begint te schemeren en de wereld om je heen verstilt. Ze zijn door de eeuwen heen gehouden door de monniken. In veel kerken bestaan ook vespers in de 40-Dagentijd en de Adventtijd.

Voorafgaand aan de vesper oefent het gelegenheidskoor. Wilt u zingen in het gelegenheidskoor? Geeft u zich dan op en breng € 5,- mee voor de muziek die u ter plekke ontvangt. Wilt u enkel de vesper bijwonen en meezingen? U bent welkom.

Programma:
14.00 uur - kerk open voor gelegenheidskoor
14.30 uur - oefenen van oecumenische liederen
16.15 uur - pauze, en kerk open voor vesper
16.30 uur - oecumenische vesper
17.00 uur - einde

Opgave via de mail: [email protected]
Informatie: ds. Hans Reedijk telefoon 0299 78 04 82
Locatie: het kerkje van Kwadijk, aanvang: 16.30 uur

Op de zondagmorgen is na iedere kerkdienst gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie.

Bent u moeilijk ter been of hebt u geen vervoer, neemt u dan contact op middels telefoon

Disclaimer
Hoewel er bij het samenstellen van de inhoud van deze site, of elke andere site waar naar wordt verwezen, is nagestreefd betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, sluit Protestantse Gemeente Koggenland iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden of onvolledigheden, alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Adressen van onze kerkgebouwen